ANIMONDA

Karma dla kota ANIMONDA Carny Wołowina z sercami 400 g

8,99

Cena jednostkowa:

2,25 zł/100 g

Najszybsza dostawa:

JUTRO25.04.2025

Zamów telefonicznie 22 122 33 00
Typ Mokra Waga 400 g
Smak Wołowina i serca Cechy Pełnoporcjowa
Skład Serce 17%, Wołowina 48% Składniki analityczne Białko 11.5%, Popiół surowy 1.8%, Tłuszcz 6.5%, Wilgotność 79%, Włókno surowe 0.5%
Witaminy i minerały Chlorek sodu, Cynk, Jod, Mangan, Tauryna, Węglan wapnia, Witamina D3 Liczba sztuk w opakowaniu 1
Kod produktu 502819

Karma zawiera tylko świeże i soczyste kawałki mięsa bez dodatków suplementów, substancji pomocniczych czy GMO.Nie zawiera również barwników, konserwantów oraz soi. Gwarantuje to naturalny smak mięsa który koty pokochają od pierwszego posiłku. Prosty skład gwarantuje że to co na etykiecie, znajdziesz w środku opakowania.

 

Składniki:

- 48% wołowiny (mięso, płuca, wątroba, nerki, wymiona), 17% serce, węglan wapnia, chlorek sodu.

 

Składniki analityczne:

- białko 11,5%, zawartość tłuszczu 6,5%, włókno surowe 0,5%, popiół surowy 1,8%, wilgotność 79%, tauryna 0,8g/kg.

 

Dodatki dietetyczne na Kg:

- witamina D3 (200 j.m./kg), jod (0,75 mg/kg), mangan (1,4 mg/kg), cynk (25 mg/kg)

 

Energia metaboliczna:

- 979 kcal/kg

Typ Mokra
Opakowanie Puszka
Waga 400 g
Smak Wołowina i serca
Etap życia Dorosły
Rasa Wszystkie
Weterynaryjna Nie
Specjalne wymagania Bez barwników, Bez GMO, Bez konserwantów i barwników, Bez soi, Bez sztucznych wzmacniaczy smaku
Cechy Pełnoporcjowa
Linia produktowa Carny
Monoproteinowa Nie
Niskotłuszczowa Nie
Smak wiodący Wołowina
Skład Serce 17%, Wołowina 48%
Składniki analityczne Białko 11.5%, Popiół surowy 1.8%, Tłuszcz 6.5%, Wilgotność 79%, Włókno surowe 0.5%
Witaminy i minerały Chlorek sodu, Cynk, Jod, Mangan, Tauryna, Węglan wapnia, Witamina D3
Główne źródło białka Wołowina
Energia [kcal/kg] 979
Nazwa TWIN GRZEGORZ FABJAŃCZYK SPÓŁKA JAWNA
Ulica i numer budynku ul. Piotrkowska 125
Kod pocztowy 95-070
Miasto Aleksandrów Łódzki
Nazwa producenta/importera ANIMONDA

Zostań łowcą okazji
i zapisz się na nasz newsletter!