Termometr do grillowania i wędzenia KOLER wyposażony w dwie sondy wykonane ze stali nierdzewnej z możliwością ciągłego, niezależnego pomiaru temperatur w dwóch różnych potrawach. Aby Twoje potrawy zostały przygotowane najdokładniej jak to tylko możliwe, ustaw zakres temperatur. Jeżeli temperatura wyjdzie poza ustalony zakres, zostaniesz zaalarmowany o utracie lub przekroczeniu wybranej temperatury. Z naszym termometrem nie musisz wiedzieć wszystkiego o temperaturach przykładowych potraw. Jedną z cech naszego termometru są predefiniowane ustawienia do przygotowania wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, kurczaka, ryb czy też mięsa mielonego/hamburgerowego itp. Z taką wiedzą jesteś w stanie wskoczyć na profesjonalny poziom grillowania. Nie musisz się martwić kończącym się sezonem grillowym, nasz termometr pozwala również na wędzenie. Jest to wręcz niezbędne akcesorium. Jeśli wędzenie to tylko z termometrem KOLER. Pozostaje Ci zamarynować dania i oczekiwać udanego efektu. Określ czas, jaki chcesz przeznaczyć na wędzenie, wybierz odpowiednią temperaturę, a termometr poinformuje Cię o efektach.
Cechy:
- Materiał wykonania: stal nierdzewna, tworzywo ABS,
- Dokładność pomiaru ±1°C,
- Dwie nierdzewne sondy na elastycznym przewodzie,
- Możliwość monitorowania dwóch temperatur jednocześnie,
- Predefiniowane ustawienia do przygotowania wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, kurczaka ryb czy też mięsa mielonego/hamburgerowego itp.
- Szeroki zakres pomiaru od -10°C do 300°C,
- Jednostki temperatury: Celsjusz, Fahrenheit,
- Funkcja alarmu/timera,
- Wbudowany magnes,
- Możliwość zawieszenia,
- Wbudowana podstawka,
- Podświetlany duży wyświetlacz,
- Zasilanie: 1x bateria AAA (w zestawie).