PAN MIĘSKO

Przysmak dla psa PAN MIĘSKO Paluszki Królik 100 g

Produkt chwilowo niedostępny
Produkt
chwilowo niedostępny
Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.
Twój adres email został dodany!
Wystąpił błąd, spróbuj ponownie później


Tutaj dowiesz się, jak chronimy Twoje dane.

Rodzaj Przysmak Smak Królik
Waga [g] 100 Przeznaczenie Dla psa
Skład podstawowy Białko grochu 5%, Białko surowe 25%, Gliceryna 6%, Mięso z królika 82%, Popiół surowy 5.5%, Skrobia z tapioki 3%, Tłuszcz surowy 5.5%, Wilgotność 23%, Skrobia ziemniaczana 4%, Włókno surowe 1% Cechy 100% naturalny, Monobiałkowa, Opakowanie z możliwością ponownego zamknięcia
Kod produktu 2073967

Pan Mięsko Miękkie Paluszki Królik 100 g to naturalny przysmak dla dorosłych psów, idealny jako nagroda lub przekąska między posiłkami. Produkt bazuje na mięsie z królika, które jest lekkostrawnym i wartościowym źródłem białka. Dzięki miękkiej konsystencji, paluszki są łatwe do pogryzienia i odpowiednie również dla starszych psów. Przekąska nie zawiera zbóż, sztucznych dodatków ani konserwantów, co czyni ją odpowiednią dla psów z wrażliwym układem pokarmowym. Praktyczny kształt paluszków umożliwia łatwe dzielenie ich na mniejsze porcje. Pan Mięsko Miękkie Paluszki Królik to zdrowa i smakowita propozycja dla każdego psa.

SKŁAD: Mięso królika 82%, gliceryna 6%, białko grochu 5%, skrobia ziemniaczana 4%, skrobia z tapioki 3%

SKŁADNIKI ANALITYCZNE: Białko surowe 25 %, tłuszcz surowy 5,5 %, włókno surowe 1 %, popiół surowy 5,5 %, wilgotność 23 %.

Rodzaj Przysmak
Smak Królik
Waga [g] 100
Przeznaczenie Dla psa
Skład podstawowy Białko grochu 5%, Białko surowe 25%, Gliceryna 6%, Mięso z królika 82%, Popiół surowy 5.5%, Skrobia z tapioki 3%, Tłuszcz surowy 5.5%, Wilgotność 23%, Skrobia ziemniaczana 4%, Włókno surowe 1%
Główne źródło białka Królik
Specjalne wymagania Alergie i nietolerancje pokarmowe
Cechy 100% naturalny, Monobiałkowa, Opakowanie z możliwością ponownego zamknięcia
Liczba sztuk w opakowaniu 1
Nazwa producenta/importera PAN MIĘSKO

Zostań łowcą okazji
i zapisz się na nasz newsletter!