PAN MIĘSKO

Przysmak dla psa PAN MIĘSKO Kostki Jagnięcina 100 g

Produkt chwilowo niedostępny
Produkt
chwilowo niedostępny
Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.
Twój adres email został dodany!
Wystąpił błąd, spróbuj ponownie później


Tutaj dowiesz się, jak chronimy Twoje dane.

Rodzaj Przysmak Smak Jagnięcina
Waga [g] 100 Przeznaczenie Dla psa
Skład podstawowy Białko grochu 5%, Białko surowe 21%, Gliceryna 5%, Mięso jagnięce 85%, Popiół surowy 4.5%, Skrobia ziemniaczana 5%, Tłuszcz surowy 15%, Wilgotność 22%, Włókno surowe 1.5% Cechy Bez sztucznych dodatków, konserwantów i aromatów, Monobiałkowa
Kod produktu 2073968

Pan Mięsko Miękkie Kostki Jagnięcina 100 g to przysmak dla dorosłych psów, który wyróżnia się naturalnym składem oraz wysoką smakowitością. Głównym składnikiem jest jagnięcina, dostarczająca wartościowego białka niezbędnego dla zdrowia i dobrej kondycji pupila. Przysmak charakteryzuje się miękką konsystencją, dzięki czemu jest łatwy do pogryzienia, także przez psy starsze lub z problemami z uzębieniem. Produkt nie zawiera zbóż, sztucznych barwników, konserwantów ani wzmacniaczy smaku, co sprawia, że jest odpowiedni również dla psów z wrażliwym układem pokarmowym. Pan Mięsko Miękkie Kostki Jagnięcina to idealna nagroda w codziennym treningu, jak i pyszna przekąska między posiłkami.

SKŁAD: Mięso jagnięce 85%, białko grochu 5%, skrobia ziemniaczana 5%, gliceryna 5%

SKŁADNIKI ANALITYCZNE: Białko surowe 21 %, tłuszcz surowy 15 %, włókno surowe 1,5 %, popiół surowy 4,5 %, wilgotność 22 %.  

 

Rodzaj Przysmak
Smak Jagnięcina
Waga [g] 100
Przeznaczenie Dla psa
Skład podstawowy Białko grochu 5%, Białko surowe 21%, Gliceryna 5%, Mięso jagnięce 85%, Popiół surowy 4.5%, Skrobia ziemniaczana 5%, Tłuszcz surowy 15%, Wilgotność 22%, Włókno surowe 1.5%
Główne źródło białka Jagnięcina
Specjalne wymagania Alergie i nietolerancje pokarmowe
Cechy Bez sztucznych dodatków, konserwantów i aromatów, Monobiałkowa
Liczba sztuk w opakowaniu 1
Nazwa producenta/importera PAN MIĘSKO

Zostań łowcą okazji
i zapisz się na nasz newsletter!