PAN MIĘSKO

Przysmak dla psa PAN MIĘSKO Burgery Wołowina 100 g

Produkt chwilowo niedostępny
Produkt
chwilowo niedostępny
Powiadom mnie, jeśli produkt będzie dostępny.
Twój adres email został dodany!
Wystąpił błąd, spróbuj ponownie później


Tutaj dowiesz się, jak chronimy Twoje dane.

Rodzaj Przysmak Smak Wołowina
Waga [g] 100 Przeznaczenie Dla psa
Skład podstawowy Białko 23%, Białko grochu 6%, Gliceryna 6%, Popiół surowy 4.5%, Skrobia z tapioki 6%, Skrobia ziemniaczana 2%, Tłuszcz 6.5%, Wilgotność 20%, Włókno surowe 1.5%, Wołowina 80% Cechy Bez sztucznych dodatków, konserwantów i aromatów, Monobiałkowa
Kod produktu 2073964

Pan Mięsko Miękkie Burgery Wołowina 100 g to przysmak dla dorosłych psów, który łączy w sobie wysoką smakowitość z naturalnym składem. Bazując na wołowinie, przekąska dostarcza psu wartościowego białka wspierającego mięśnie i ogólną kondycję organizmu. Dzięki miękkiej konsystencji, burgery są łatwe do pogryzienia, co czyni je odpowiednimi także dla starszych psów. Produkt nie zawiera zbóż, sztucznych dodatków ani konserwantów, co sprawia, że nadaje się również dla psów z wrażliwym układem pokarmowym. Pan Mięsko Miękkie Burgery to idealna nagroda treningowa lub sposób na codzienne rozpieszczanie pupila, zapewniający jednocześnie wartościowy skład i bezpieczeństwo żywieniowe.

SKŁAD: 
Mięso wołowe 80%, białko grochu 6%, skrobia z tapioki 6%, gliceryna 6%, skrobia ziemniaczana 2%.

SKŁADNIKI ANALITYCZNE: 
Białko surowe 23 %, tłuszcz surowy 6,5 %, włókno surowe 1,5 %, popiół surowy 4,5 %, wilgotność 20 %. 

Rodzaj Przysmak
Smak Wołowina
Waga [g] 100
Przeznaczenie Dla psa
Skład podstawowy Białko 23%, Białko grochu 6%, Gliceryna 6%, Popiół surowy 4.5%, Skrobia z tapioki 6%, Skrobia ziemniaczana 2%, Tłuszcz 6.5%, Wilgotność 20%, Włókno surowe 1.5%, Wołowina 80%
Główne źródło białka Wołowina
Specjalne wymagania Alergie i nietolerancje pokarmowe
Cechy Bez sztucznych dodatków, konserwantów i aromatów, Monobiałkowa
Liczba sztuk w opakowaniu 1
Nazwa producenta/importera PAN MIĘSKO

Zostań łowcą okazji
i zapisz się na nasz newsletter!