THANK'Q

Karma dla psa THANKQ Standard Jagnięcina 20 kg

72,99

Cena jednostkowa:

0,36 zł/100 g

Najszybsza dostawa:

w sobotę26.04.2025

Zamów telefonicznie 22 122 33 00
Liczba sztuk w opakowaniu 1 Smak Jagnięcina
Typ Sucha Waga 20 g
Skład Aromaty, Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, Produkty pochodzenia roślinnego, Zboża Składniki analityczne Białko surowe 18%, Tłuszcz surowy 7%, Tłuszcze zwierzęce, Popiół surowy 7%, Włókno surowe 3%
Witaminy i minerały Składniki mineralne, Witamina A, Witamina D3, Witamina E Rozmiar chrupek [cm] 1.2
Kod produktu 2067010

Pełnoporcjowa sucha karma 20 kg o smaku jagnięciny dla dorosłych psów o umiarkowanej aktywności. Zawiera minerały i naturalne składniki.

 

Skład: zboża, mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, produkty pochodzenia roślinnego, tłuszcze zwierzęce, składniki mineralne, witaminy, aromat jagnięcy.

 

Składniki analityczne: białko surowe 18%, tłuszcz surowy 7%, popiół surowy 7%, włókno surowe 3%.

 

Dodatki (na kg): Witamina A 11 000 IU/kg, Witamina D3 2 200 IU/kg, Witamina E 28,8 mg/kg.

 

Energia metaboliczna na kg (3670 kcal)

Smak Jagnięcina
Smak wiodący Jagnięcina
Typ Sucha
Opakowanie Torebka
Cechy Bez barwników, Pełnoporcjowa
Waga 20 g
Linia produktowa Standard
Wielkość zwierzęcia Rasy duże (od 25 do 50 kg), Rasy średnie (od 10 do 25 kg)
Waga psa 16 - 30 kg
Etap życia Dorosły
Rasa Wszystkie
Skład Aromaty, Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, Produkty pochodzenia roślinnego, Zboża
Składniki analityczne Białko surowe 18%, Tłuszcz surowy 7%, Tłuszcze zwierzęce, Popiół surowy 7%, Włókno surowe 3%
Witaminy i minerały Składniki mineralne, Witamina A, Witamina D3, Witamina E
Główne źródło białka Jagnięcina
Energia [kcal/kg] 3670
Specjalne wymagania Brak
Weterynaryjna Nie
Monoproteinowa Nie
Niskotłuszczowa Tak
Rozmiar chrupek [cm] 1.2
Nazwa GAMA&GAMA SRL
Ulica i numer budynku Culciu Mare Str. Principala nr. 134/C
Kod pocztowy 440097
Miasto Satu Mare
Adres elektroniczny [email protected]
Nazwa producenta/importera THANK'Q

Zostań łowcą okazji
i zapisz się na nasz newsletter!