Wartościowe dodatki
Dodatki dietetyczne / kg: witamina A: 17000 UI, witamina D3: 1100 IU, żelazo (3b103): 52 mg, jod (3b201, 3b202): 5,2 mg, miedź (3b405, 3b406): 15 mg, mangan (3b502, 3b504): 67 mg, cynk (3b603, 3b605, 3b606): 137 mg, selen (3b801, 3b811, 3b812): 0,1 mg
Dodatki technologiczne: klinoptylolit pochodzenia osadowego: 10 g, środki konserwujące - przeciwutleniacze.
Składniki analityczne: białko surowe: 29%, oleje i tłuszcze surowe: 22%, popiół surowy: 7,9%, włókno surowe: 1,3%, wapń: 1,28%, sód: 0,4%, potas: 0,8%, kwasy tłuszczowe Omega-6: 4,1%, kwasy tłuszczowe Omega-3: 0,9%.