Wartościowe składniki
Skład: zboża, mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego, oleje i tłuszcze, wyciągi z białek roślinnych, produkty uboczne pochodzenia roślinnego (2% pulpa z buraka ćwikłowego, Yucca schidigera 125 mg/kg), substancje mineralne, drożdże (źródło mannanooligosacharydów (MOS) 345 mg/kg).
Składniki analityczne: surowe białka: 29%; surowy błonnik: 2,2%; zawartość surowego tłuszczu: 15%; surowy popiół: 10%.
Dodatki dietetyczne: witaminy - 3a672a witamina A: 13,200 I.U., 3a671 witamina D3: 1,440 I.U., 3a700 witamina E: 102 mg, pierwiastki śladowe - 3b103 żelazo (siarczan jednowodny): 42 mg, 3b201 jodyna (jodek potasu): 1 mg, 3b405 miedź (siarczan miedzi pięciowodny): 9 mg, 3b503 mangan (siarczan manganu): 30 mg, 3b605 cynk (siarczan cynku jednowodny): 81 mg, 3b607 cynk (chelat cynku z uwodnioną glicyną): 30 mg, 3b801 selen (selenin sodu): 0,15 mg.
