Typ | Mokra | Waga | 1.02 kg |
Smak | Dorsz, Łosoś, Śledź, Tuńczyk | Cechy | Bogata w kwasy tłuszczowe Omega, Naturalne źródło błonnika, Odpowiedni poziom witaminy E, Zawiera lekkostrawne białko |
Skład | Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego 37%, Pulpa buraczana 0.5%, Cały surowy śledź 4%, Dorsz 4%, Łosoś 4%, Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego 34%, Produkty pochodne z ryb, Produkty pochodzenia roślinnego, Tuńczyk 4% | Składniki analityczne | Białko 9.3%, Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.6%, Olej słonecznikowy 0.05%, Olej z ryb 0.1%, Oleje i tłuszcze, Popiół surowy 1.8%, Wilgotność 79.3%, Włókno surowe 0.4%, Zawartość tłuszczu 5.1% |
Witaminy i minerały | Jednowodny siarczan manganu, Jodowany siarczan cynku, Minerały, Witamina D3 (cholekalcyferol), Witamina E | Liczba sztuk w opakowaniu | 12 |
Kod produktu | 2013239 |
Typ | Mokra |
Opakowanie | Saszetka |
Waga | 1.02 kg |
Smak | Dorsz, Łosoś, Śledź, Tuńczyk |
Etap życia | Dorosły |
Rasa | Wszystkie |
Weterynaryjna | Nie |
Specjalne wymagania | Brak |
Cechy | Bogata w kwasy tłuszczowe Omega, Naturalne źródło błonnika, Odpowiedni poziom witaminy E, Zawiera lekkostrawne białko |
Monoproteinowa | Nie |
Niskotłuszczowa | Nie |
Skład | Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego 37%, Pulpa buraczana 0.5%, Cały surowy śledź 4%, Dorsz 4%, Łosoś 4%, Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego 34%, Produkty pochodne z ryb, Produkty pochodzenia roślinnego, Tuńczyk 4% |
Składniki analityczne | Białko 9.3%, Kwasy tłuszczowe Omega 6 0.6%, Olej słonecznikowy 0.05%, Olej z ryb 0.1%, Oleje i tłuszcze, Popiół surowy 1.8%, Wilgotność 79.3%, Włókno surowe 0.4%, Zawartość tłuszczu 5.1% |
Witaminy i minerały | Jednowodny siarczan manganu, Jodowany siarczan cynku, Minerały, Witamina D3 (cholekalcyferol), Witamina E |
Główne źródło białka | Ryby morskie, Ryby oceaniczne |
Energia [kcal/kg] | 1320 |
Nazwa | SPB REMAINCO POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Ulica i numer budynku | ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. |
Kod pocztowy | 02-366 |
Miasto | WARSZAWA |
Nazwa producenta/importera | IAMS |