Specjalnie dla kocich wielbicieli ekskluzywnych, restauracyjnych smaków stworzyliśmy GOURMET® A la Carte Kolekcję Przepisów Szefa Kuchni. To kulinarny koncert smaków drobnych, delikatnych kawałków z mięsem lub rybą, starannie ugotowanych i połączonych z wyselekcjonowanymi składnikami. Znajdziemy tam delikatnego kurczaka w przybraniu z makaronem perłowym, intensywną wołowinę a la primavera, wybornego pstrąga z pomidorem i marchewką a la julienne oraz smakowitą rybę dorszowatą a la florentine. Potrawy te wprowadzą Twojego kota w świat zróżnicowanych doznań smakowych w wyjątkowo urzekającym sosie. Podaj je swojemu kotu, aby poczuł się jak w prawdziwej restauracji. Podano do stołu!
Z kurczakiem w przybraniu ze szpinakiem i makaronem perłowym.
Skład: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (17 %, w tym kurczak 4 %), roślinne ekstrakty białkowe, ryby i produkty rybne, minerały, produkty piekarnicze (makaron 0.4 %), warzywa (odwodniony szpinak 0.3 %, odpowiada 2.7 % szpinaku), cukry.
Z pstrągiem, pomidorem i marchewką À La Julienne.
Skład: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, roślinne ekstrakty białkowe, ryby i produkty rybne (pstrąg 4 %), warzywa (odwodnione pomidory 0.7 %, odpowiada 6.3 % pomidorów; odwodniona marchew 0.5 %, odpowiada 4.5 % marchwi), minerały, cukry.
Z wołowiną A La Primavera, z marchewką, pomidorem i cukinią.
Skład: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (14 %, w tym wołowina 4 %), roślinne ekstrakty białkowe, ryby i produkty rybne, warzywa (odwodnione pomidory 0.7 %, odpowiada 6.3 % pomidorów; odwodniona marchew 0.5 %, odpowiada 4.5 % marchwi; odwodniona cukinia 0.5 %, odpowiada 4.5 % cukinii), minerały, cukry.
Z rybą dorszowatą À La Florentine, w sosie ze szpinakiem i marchewką.
Skład: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego, roślinne ekstrakty białkowe, ryby i produkty rybne (dorsz czarny 4 %), warzywa (odwodniona marchew 0.5 %, odpowiada 4 % marchwi w sosie; odwodniony szpinak 0.3 %, odpowiada 4 % szpinaku w sosie), minerały, cukry.