Wartościowe składniki
Skład: mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (4% kurczak); wyciągi z białek roślinnych, produkty uboczne pochodzenia roślinnego (4% pulpa z buraka ćwikłowego, 2% błonnik z trzciny cukrowej, Yucca Schidigera 125 mg/kg), oleje i tłuszcze, substancje mineralne, drożdże (źródło mannanoolisacharydów (MOS) 450 mg/kg).
Składniki analityczne: surowe białka: 30%; surowy błonnik: 3,5%; surowe oleje i tłuszcze: 11%; surowy popiół: 10%.
Dodatki dietetyczne: witaminy - 3a672a witamina A: 18,000 I.U., 3a671 witamina D3: 1,350 I.U., 3a700 witamina E: 90 mg, 3a880 biotyna: 0,9 mg, 3a370 tauryna: 1,350 mg, pierwiastki śladowe - 3b103 żelazo (siarczan jednowodny): 54 mg, 3b201 jodyna (jodek potasu): 1,08 mg, 3b405 miedź (siarczan miedzi pięciowodny): 10,8 mg, 3b503 mangan (siarczan manganu): 21,6 mg, 3b605 cynk (siarczan cynku jednowodny): 67,5 mg, 3b607 cynk (chelat cynku z uwodnioną glicyną): 45 mg, 3b801 selen (selenin sodu): 0,16 mg, aminokwasy - 3c301 DL-metionina: 1,350 mg.
