ID Series 2
Piekarnik Haier ID Series 2 zachwyca ponadczasowym designem i wysokiej jakości wykonaniem. Dzięki wsparciu AI i rewolucyjnej aplikacji hOn stanie się Twoim najlepszym asystentem w kuchni i pomoże wyzwolić kulinarny potencjał. Zaufaj technologiom Bionicook Precision, które łączą nowoczesność z personalizacją, by ułatwić Ci codzienne gotowanie. Szeroka gama przepisów dopasowana do Twoich upodobań i wymagań dietetycznych, możliwość zdalnej kontroli i dostęp do tajemnych technik gotowania to tylko przykłady rozwiązań, które oferuje.
Bionic flexibility. Największa komora na rynku
Daj upust swojej kreatywności dzięki piekarnikowi, który doskonale odpowiada Twoim preferencjom i stylowi gotowania. Niezwykła wydajność i równomierne rozłożenie ciepłego powietrza zapewni doskonałe rezultaty na każdym poziomie przestronnej, 78-litrowej komory. Stabilne prowadnice teleskopowe i możliwość pieczenia nawet na 7 poziomach da Ci pełną swobodę w realizacji najbardziej wymagających kulinarnych wyzwań.
Gdy wydajność robi różnicę
Dzięki najwyższej klasie energetycznej A++, piekarniki z serii ID osiągają maksymalną wydajność przy mniejszym zużyciu energii. W ten sposób nie tylko chronisz środowisko, ale również oszczędzasz na rachunkach za prąd.
Intuicyjne korzystanie
Doświadcz gotowania na nowo dzięki intuicyjnemu interfejsowi użytkownika. Nowoczesny wyświetlacz LED, precyzyjna regulacja temperatury i intuicyjne sygnały dźwiękowe zapewnią Ci pełną kontrolę nad procesem. Z aż 12 funkcjami, ten piekarnik otworzy przed Tobą nowe możliwości kulinarne.
Rozwiązania dla Twojej wygody
Piekarniki Haier ID zostały zaprojektowane z myślą o komforcie użytkowania. Stabilne prowadnice teleskopowe ułatwiają wysuwanie blach, technologia Soft Close spowalnia ruch drzwi i zabezpiecza je przed trzaśnięciem, a system Click&Clean umożliwia szybkie wyjęcie wewnętrznej szyby w celu dokładnego umycia.
Piecz lekko, zdrowo i smacznie
Idealnie chrupiące, bogate w smak, a jednocześnie lekkie i zdrowe potrawy. Dzięki tacy Air Fry, zaprojektowanej przez profesjonalnych szefów kuchni, wystarczy jedna kropla oleju, aby osiągnąć perfekcyjne wypieczone danie, które będzie nie tylko pyszne, ale i lekkostrawne.